Το Φιδάκι της Σωστής Διατροφής από την Ιμερόεσσα

Η εθελοντική ομάδα της «Ιμερόεσσας»,του Πανελληνίου Συλλόγου Στήριξης Ατόμων με Παχυσαρκία, θα δώσει την ευκαιρία στους μικρούς μας φίλους που θα επισκεφθούν τη Διαδραστική Έκθεση, να μάθουν διασκεδάζοντας με το «Φιδάκι της σωστής διατροφής».

Η δίωρη δραστηριότητα θα διεξαχθεί στις Δεξαμενές Καθαρισμού (Υπόγειο) την Τρίτη 22/10, από 11.30 το πρωί και την Τετάρτη 23/10 στις 3.00-5.00 το απόγευμα.

 

Το Φιδάκι της Σωστής Διατροφής είναι ένα εκπαιδευτικό παιχνίδι ειδικά σχεδιασμένο για την «Ιμερόεσσα», με την καθοδήγηση της Επιστημονικής της Επιτροπής.

Σκοπός είναι τα παιδιά, μέσα από το παιχνίδι, να μάθουν χρήσιμες πληροφορίες αναφορικά με τη σωστή διατροφή, τις υγιεινές και ανθυγιεινές τροφές, να παίξουν και να διασκεδάσουν.

Ένα κλασικό κι αγαπημένο παιχνίδι που σφράγισε την παιδική ηλικία των μεγαλύτερων, μετατράπηκε με τις συμβουλές των ειδικών σε ένα διασκεδαστικό εργαλείο που θα μάθει στους μικρότερους τις αρχές της σωστής διατροφής. Ανεβοκατεβαίνοντας ανάμεσα σε τροφές και ροφήματα, θα βρούμε τα καύσιμα που χρειαζόμαστε για να τερματίσουμε. Ελάτε να δούμε πόσο μακριά θα μας πάει το νερό και τα αναψυκτικά, οι φακές και η πίτσα, τα μπρόκολα και τα γλυκά.

Τι λέτε ξεκινάμε;

 

Άλλα Νέα

Η Power Health στηρίζει το Συνέδριο κατά της Παχυσαρκίας

Η Power Health με υπερηφάνεια στηρίζει έμπρακτα το 1ο Συνέδριο για την Αντιμετώπιση της Επιδημίας της Παχυσαρκίας, ένα σημαντικό γεγονός που στοχεύει στην ευαισθητοποίηση και την προώθηση της υγιεινής διαβίωσης. Στην Power Health, πιστεύουν ότι

Περισσότερα

Clinical Pilates για όλους

Την Τρίτη 1.30-2.30 μ.μ. και την Τετάρτη 2.00-3.00 μ.μ., η Μυρτώ Στουρνάρα θα αναδείξει τους λόγους που κάνουν τη μέθοδο Clinical Pilates κατάλληλη για όλους μας! Μέσα από το Clinical Pilates μαθαίνουμε να κάνουμε απλές

Περισσότερα

Tango για όλους

Μπορεί ο χορός και συγκεκριμένα το αργεντίνικο tango να προσφέρει τη σωματική δραστηριότητα σε όλες τις ηλικίες, σε γυναίκες και άνδρες και σε όλους τους σωματότυπους; Την Τρίτη 22 Οκτωβρίου, στις 6.30 – 7.30 μ.μ.,

Περισσότερα