Μαγειρεύουμε νόστιμα, αλλά και υγιεινά – Από το IEK AKMH

Το μαγείρεμα δεν είναι απλώς μια αναγκαία καθημερινή δραστηριότητα, είναι μια μορφή δημιουργίας που συνδυάζει φροντίδα, φαντασία και νοστιμιά. Η διαδικασία της προετοιμασίας ενός υγιεινού και θρεπτικού γεύματος μπορεί να είναι μια υπέροχη εμπειρία, γεμάτη χρώματα, αρώματα και υγιεινές επιλογές.
Σε αυτή θα μας ταξιδέψει η πολυβραβευμένη Σχολή Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, στο πλαίσιο της Έκθεσης «Πάρε τον Έλεγχο του Βάρους σου!», την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου στις 3.00 – 5.00 μ.μ., με τη δράση «Μαγειρεύουμε νόστιμα, αλλά και υγιεινά». Η δράση πραγματοποιείται στις Δεξαμενές Καθαρισμού Ισόγειο.

Μέλη της διακεκριμένης ομάδας της Σχολής Μαγειρικής Τέχνης του ΙΕΚ ΑΚΜΗ θα μιλήσουν για την κουλτούρα της υγιεινής διατροφής με στόχο τη διατήρηση του ιδανικού βάρους, και τη σημασία σωστής εκπαίδευσης και κατάρτισης των νέων επαγγελματιών του χώρου προς αυτή την κατεύθυνση.
Επιπλέον, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει μέσω live streaming – απευθείας από την επαγγελματική κουζίνα των κεντρικών εγκαταστάσεων της Σχολής- ένα live cooking session με έξυπνες και υγιεινές συνταγές και προτεινόμενα πιάτα από τον Chef της Σχολής, με την ενεργή συμμετοχή των σπουδαστών Γαστρονομίας.
Επιπλέον, θα μοιραστεί ενημερωτικό έντυπο με υγιεινές συνταγές που προτείνουν οι ειδικοί και τη διατροφική τους ανάλυση σε όσους παρακολουθήσουν τη δράση.
Και επειδή μαγειρεύοντας, ανοίγει η όρεξη… στους παρευρισκόμενους θα προσφερθούν τα υγιεινά εδέσματα που θα παρουσιαστούν στο live cooking session.

Άλλα Νέα

Η Power Health στηρίζει το Συνέδριο κατά της Παχυσαρκίας

Η Power Health με υπερηφάνεια στηρίζει έμπρακτα το 1ο Συνέδριο για την Αντιμετώπιση της Επιδημίας της Παχυσαρκίας, ένα σημαντικό γεγονός που στοχεύει στην ευαισθητοποίηση και την προώθηση της υγιεινής διαβίωσης. Στην Power Health, πιστεύουν ότι

Περισσότερα

Clinical Pilates για όλους

Την Τρίτη 1.30-2.30 μ.μ. και την Τετάρτη 2.00-3.00 μ.μ., η Μυρτώ Στουρνάρα θα αναδείξει τους λόγους που κάνουν τη μέθοδο Clinical Pilates κατάλληλη για όλους μας! Μέσα από το Clinical Pilates μαθαίνουμε να κάνουμε απλές

Περισσότερα

Tango για όλους

Μπορεί ο χορός και συγκεκριμένα το αργεντίνικο tango να προσφέρει τη σωματική δραστηριότητα σε όλες τις ηλικίες, σε γυναίκες και άνδρες και σε όλους τους σωματότυπους; Την Τρίτη 22 Οκτωβρίου, στις 6.30 – 7.30 μ.μ.,

Περισσότερα