Χρήσιμα

ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Το Συνέδριο «Αντιμετώπιση της Επιδημίας της Παχυσαρκίας – Συνέδριο 2024» πραγματοποιείται στις 21–23 Οκτωβρίου 2024, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με φυσική παρουσία. 

Το Συνέδριο περιλαμβάνει δύο μέρη:

  • Το Επιστημονικό Πρόγραμμα στις 21 και 22 Οκτωβρίου που θα διεξαχθεί στο Αμφιθέατρο «Μιλτιάδης Έβερτ».
  • Τη Διαδραστική Έκθεση “Πάρε τον Έλεγχο του Βάρους σου!” στις 22 και 23 Οκτωβρίου που θα λειτουργεί στις Δεξαμενές Καθαρισμού.
Delighted secretary speaking on telephone with client

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΟΙΝΟΥ

21- 22.10 | Τις ημέρες διεξαγωγής του Επιστημονικού Συνεδρίου, η Γραμματεία θα βρίσκεται στην είσοδο του Αμφιθεάτρου.

22-23.10 | Κατά τη διάρκεια της Διαδραστικής Έκθεσης, θα λειτουργεί γραφείο εξυπηρέτησης του κοινού εντός των Δεξαμενών Καθαρισμού.

ΕΠΙΣΗΜΗ ΓΛΩΣΣΑ

Επίσημη γλώσσα του Συνεδρίου θα είναι η Ελληνική.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Η συμμετοχή και στα δύο μέρη του Συνεδρίου είναι δωρεάν, ωστόσο απαιτείται δήλωση συμμετοχής στο Επιστημονικό Συνέδριο για την κράτηση της θέσης σας. 

Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε εδώ: 

ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

Η  Έκθεση “Πάρε τον Έλεγχο του Βάρους σου!” που θα λειτουργήσει στις 22 και 23 Οκτωβρίου στις Δεξαμενές Καθαρισμού της Τεχνόπολης είναι ανοιχτή στο κοινό και δεν απαιτείται δήλωση συμμετοχής.  Εταιρείες τροφίμων, τεχνολογίας ή άλλες που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν ως εκθέτες, παρακαλούνται να  επικοινωνήσουν με τη Γραμματεία του Συνεδρίου.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ

Ενημερώνουμε τους συμμετέχοντες στο Επιστημονικό Συνέδριο ότι για τους σκοπούς της προώθησης και προβολής του Συνεδρίου, κατά τη διάρκειά του: 

  • Θα λαμβάνονται φωτογραφίες από την αίθουσα και τους δημόσιους συνεδριακούς χώρους (όπου λαμβάνουν χώρα τα διαλείμματα και τα γεύματα), στους χώρους της Έκθεσης, της γραμματείας, κ.λπ.
  • Όλες οι επιστημονικές συνεδρίες θα βιντεοσκοπηθούν και μετά το πέρας του Συνεδρίου τα βίντεο θα αναρτηθούν στο κανάλι YouTube @action4obesity του διοργανωτή –  δηλ. της «Συμμαχίας για την καταπολέμηση της παχυσαρκίας».

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία σχετικά με την εγγραφή σας στο Συνέδριο, τη συμμετοχή στην Έκθεση, και τις χορηγικές δυνατότητες, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία του Συνεδρίου.

Στοιχεία επικοινωνίας