Κάτια Βαρταλίτη

Συντονίστρια Επιτροπής Διατροφικής Πολιτικής, Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων | Διευθύντρια Νομοθεσίας Τροφίμων & Επιστημονικών Υποθέσεων, Nestle Hellas Single Member S.A.

Η Κάτια Βαρταλίτη ξεκίνησε την καριέρα της στην εταιρεία ΔΕΛΤΑ Βιομηχανία Παγωτού το 1999, στο τμήμα Ποιότητας σε θέσεις αυξανόμενης ευθύνης, ενώ στη συνέχεια, το 2012 μετακινήθηκε στο εργοστάσιο καφέ της Nestle Hellas, στο τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης νέων προϊόντων. Το 2014 μετακινήθηκε στα κεντρικά γραφεία της Nestle Hellas όπου ανέλαβε την θέση Consumer Quality Manager για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Από το 2018 ανέλαβε το τμήμα Νομοθεσίας Τροφίμων & Επιστημονικών Υποθέσεων της Nestle Hellas, για την Ελλάδα, Κύπρο & Αλβανία. Είναι κάτοχος πτυχίου Χημείας του Πανεπιστημίου Πατρών και μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών MSc in Chemistry with Management από το King’s College, University of London. Παράλληλα είναι Συντονίστρια της Επιτροπής Διατροφικής Πολιτικής καθώς και μέλος της συντονιστικής και της επιστημονικής επιτροπής του ΣΕΒΤ (Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων). Επίσης, είναι μέλος της επιστημονικής επιτροπής του ΣΕΠΤΕΔΕ (Συνδέσμου Επιχειρήσεων Παιδικών Τροφών & Ειδικής Διατροφής Ελλάδος) και συμμετέχει στις επιτροπές «Health & Consumers» της FDE (Food & Drink Europe) και της SNE (Specialized Nutrition Europe).

Συμμετέχει σε: